Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Ponedeljak 24.10.2011.
07:11
T. Zečević - Vesti A
Pošto je otkrio kako i na koji način partije na vlasti preko privatnih agencija kontrolišu medije i arče budžetski novac, Savet za borbu protiv korupcije Vlade Srbije je otkrio i kako visoki državni funkcioneri, a članovi vladajućih partija, sa svojim privatnim preduzećima posluju sa državnim institucijama na čijem se čelu sami nalaze, i zgrću vreće novca.
Ponedeljak 24.10.2011.07:40
Naravno ovo je demokratska drzava, a slovo D nismo videli a kamoli nesto vise od demokratije! Slobodu govora mediji nemaju vec dugi niz godina, pisu samo sto im se kaze. DS uzima kao adut za predstojece izbore Djilasa, navodno misli da ce sa tim kupi glasove, kazu Djilas ce biti gradonacelnik, vauuu, kome treba jos ovakav gradonacelnik vise, u ovom tekstu ja sam se izgubila na kraju koliko on ustvari uopste i ima svojih firmi, mada mislim da ni on sam to ne zna! Sve u svemu nama se crno pise, do god budemo morali trpeti ovu vlast, i citati ono sto nam se servira, dok oni kradu nase novce!!!
Ponedeljak 24.10.2011.07:43
Сви ми овде на порталу смо били у праву када смо тврдили да је ова власт лоповска,али и издајничка и нико се није јавио да се томе успротиви.Није ми само јасно колико ми срби још можемо да издржимо да носимо те паразите на својој грбачи.Опозиционе странке су као и они на власти јер све то знају,али осим вербалних осуда ништа не чине да изведу народ на улице и да учине све да би се издаји и криминалу стало на пут.
Ponedeljak 24.10.2011.10:44
Šta reći o Đilasu... najveći hoštapler u zemlji... koliko ima zlobe i bahatosti u tom čoveku to je ne verovatno...U suštini Đilas je oličenje demokratske stranke takvi su svi oni...
Ponedeljak 24.10.2011.12:28
Da slažemo se, samo što je kao takav jako opasan igrač! Ima sve mehanizme u svojim rukama pa hajde se ti sad usudi i pošteno bori se protiv toga? Verujem da narod to vidi i da će bez obzira na sve medijske manipulacije umeti da prepozna kod njih to što mi vidimo!
Ponedeljak 24.10.2011.12:20
E TO VAM SE ZOVE DEMOKRATIJA U ZEMLJI SRBIJI KOJU JE IZGLEDA BORIS TADIĆ IZMISLIO! ŠTAVIŠE, SINONIM ZA DEMOKRATIJU KAD SU MEDIJI U PITANJU JE ČUVENI MAG DRAGAN ĐILAS, ŠAPER I OSTALA EKIPA IZ DS! TRAŽILI STE PA SAD GLEDAJTE!
Ponedeljak 24.10.2011.12:45
Toliko o demokratiji u ovom društvu mediji su pod kontrolom to je isto sukob interesa ako pogledamo u Đilasa.
Ponedeljak 24.10.2011.15:07
Naravno da jesu, ovo je samo jedan deo, biće još priče nije to završeno do kraja. Dragan Đilas je od države uzeo 3 miliona evra,kao što je vidimo izgleda da u Srbiji sve je legalno ali dokle. Dokle će pojedini političari da gledaju sopstveni interes, a ne interes sopstvenog naroda. Raspišite izbore. Za ovo neko mora da odgovara. Ovo je prevršilo svako meru. Ovo je još jedan u nizu dokaza da je vlast radila protiv sopstvene države i naroda. Raspišite izbore. Alternetiva za bolju budućnost postoji. SNS je jedina stranka kojoj stolo do interesa sopstvenog naroda i države, koja će kazniti sve manipulatore ove vlasti.
Ponedeljak 24.10.2011.22:26
Nikada naši mediji nisu bili neslobodni kao sada. Mnogi od njih su očigledno plaćeni od stranih izvora finansiranja, a najveći deo finansira Demokratska stranka. Filtriraju i doziraju informacije, zataškavaju neviđenu korupciju i privredni kriminal. Lično mislim da prednjaći Đilas, koji je, počev od reklamnog zakupljenog prostora, indirektno preuzeo i uređivačku politiku. Pretpostavljam da će se pritisak na medije od njihove strane još više pojačati pre izbore. Nije mi jasno kako ti novinari od kojih se većina diči sopstvenom snagom reči i tzv. nezavisnosti, a čim im Đilas kane neku kintu, zaborave i na 4 poginula radnika u Zemunu i nasrtanje Đilasa na onog ćoveka u Sopotu...
Ponedeljak 24.10.2011.22:35
Đilas nasrnu na onog čoveka u Sopotu. Mediji ćute. Poginuše 4 radnika - mediji ubrzo zaćutaše. Umesto 220 miliona evra, Đilasa most izađe 530 miliona evra. Evropa javno saopštava da se u Srbiji za godinu dana na javnim tenderima otuđilo u privatne džepove milijardu evra! Mediji ćute. U Evropi se javno priča o neviđenoj korupciji režima u Srbiji. Nikom ništa. Đilas, a i ostali, su se navatali para neviđeno! To ljudi ne mogu da shvate - o kojim se ciframa radi... U državnim agencijama su postavili bez konkursa ljude koji imaju plate preko 450 000 dinara. Zaista neverovatno. Pitam se šta čeka ovaj narod i čemu se nada...
Utorak 25.10.2011.23:33
Najveća žrtva ja zapravo narod Srbije jer smo bombardovani lažnim informacijama.
Utorak 25.10.2011.23:34
nacionalna tv mora da bude u službi građana a ne trenutne vlasti! I zato dole vlada!
Sreda 26.10.2011.11:53
Kada bi gradjani znali pravu istinu u vezi tenderskih nameštanja stranačkim članovima, verujem da bi došlo do ulične revolucije! Mediji, od kojih se većina hvali da su nezavisni, ne žele da se zamere gradskom tata-Đilasu i drugim čelnicima koji zgrću ogromne pare, maksimalno koristeći medijski mrak. Pitam se da li ćemo ikada smoći snage da se otkrije neviđena zloupotreba položaja stranačkih prvaka DS i njihovih mentora. Mislim da bi, kada padnu sa vlasti, trebalo formirati specijalni sud sa najmanje stotinjak sudija i istražitelja, velikim brojem revizora i drugih stručnjaka da se privedu pravdi neviđeni broj finansijskih marifetluka sadašnjih vlastofržaca.
Ponedeljak 31.10.2011.16:33
Beogradjani jako dobro znaju da je gradonačelnik Đilas veliki demokrata. On, kao glava porodice, je vrlo demokratski rešio da se sve njegove firme ne vode samo na njega. Uključio je, osim žene, i druge bliske porodične rođake. Moramo priznati da sve njihove firme jako dobro posluju, pa predlažem da se Đilas na sledećim izborima kandiduje za predsednika srpske Vlade. On će tu funkciju odlično iskoristiti, to pouzdano znamo, ali će, verujem, imati i malo duše da i ponekim drugim firmama, koje sa njegovom familijom nisu u srodstvu, obezbedi neki prihod... U svakom slučaju svaka mu čast kada može tako mirno da mlati tolike pare u ovoj nesretnoj zemlji. Da li on mirno spava?
Utorak 01.11.2011.10:01
Mediji su više zatvoreni nego u vreme Miloševića. Skoro svi štampani, mediji i elektronski mediji su pod kontrolom vlade. Još nam je internet ostao. Ali možda će i njega staviti pod kontrolu.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)